mandag 31. mai 2010


Det som ble dårnigt. var at de ikke stod ligge høyte i forhold til hverandre. Mye blader på den ene siden og lite på den andre siden. Stilkene er ikke kuttet i forhold til hverandre.


Det som var bra. Man kan holde den i hånden uten at den dette fra hverandre. Man merker ikke forsjelen på høyden på rosen før man ser nøye på de. Kunne gjørt mere taper sånn at rosen tok mer skade.


Det jeg gjorde var å sette Roser i render. Det neste jeg gjorde det samme med bladene. Men man må huske på at rosene ikke tåler så mye. Så man må ikke lege den på bordet mens man knyttet den sammen. Det neste man gjøre er å sett blader under. Hvis sala viser mer en bladene kutte den ned også dra den lenger ned. Man må passe på at de setter bra. Helt til slutt nytter man den med bast. Kutter man stilkene.



















































Stilen den er klassisk stil. Få sorter.Former er viktig. Materialene må kunne underordne seg en helhet og en enhet. Den må ha Symmetri og regelmessig rytme. Viktigst med harmoni. Ikke spenning. Idealisering er viktig.






















Roser/Rosa
Sala/Gaultheria shallon.

2 kommentarer:

  1. Fint bilde av buketten din, Hanne

    SvarSlett
  2. Du må snu bildene så det er badre å se. men det var fine skisser...

    SvarSlett